top of page

Modeli i dhuratës që mund të blihet nga klient privat ose kompani të ndryshme.

Për klient biznesi modelet e dhuratave mund edhe të gravohen me logo dhe dizajn unik.

Porosia minimale për klient biznesi , me logo të tyre të gravuar është 15 copë.

Modeli i dhuratë 1x0.7L

€16,00Price
    bottom of page