top of page

Modeli i dhuratës që mund të blihet nga klient privat ose kompani të ndryshme.

Për klient biznesi modelet e dhuratave mund edhe të gravohen me logo dhe dizajn unik.

Porosia minimale për klient biznesi , me logo të tyre të gravuar është 15 copë.

Modeli i dhuratës 2x0.2L

€16,50Price
    bottom of page