top of page

Rubina- Liker natyral i mjedrës, derivuar nga distilati i pastër i mollës, kombinuar me frutin e mjedrës nga i cili dhe ekstrakton aromën dhe shijen unike.

20% alc.

Enjoy it!!!!! 

Rubina- Liker mjedre 0.2L

€9,00Price
    bottom of page