top of page
0001.jpg

Shpërblimi për produkt të kualitetit të mirë-cmim ekuivalent me vendin e tretë në Destillata Awards 2022 në Vjenë.

Produkti: GIN 40% alc.

Prodhuesi: Familja Rugova shpk

Brendi: Fron  

Referenca shpërblimit: Winner 2022 - Destillata

0002.jpg

Shpërblimi për produkt të kualitetit të mirë-cmim ekuivalent me vendin e tretë në Destillata Awards 2022 në Vjenë.

Produkti: Raki Rrushi 43% alc.

Prodhuesi: Familja Rugova shpk

Brendi: Fron  

Referenca shpërblimit: Winner 2022 - Destillata

46493761_257422471596760_324851985602209

 

 

 

Medalja e argjendë në kompeticionin "FRANKFURT INTERNATIONAL TROPHY" në kategorinë "Spirits-Brandies" në vitin 2018.

Referenca e shpërblimit: https://www.frankfurt-trophy.com/en/product-774-fron-raki-rrushi.html?fbclid=IwAR2jap7qTOibzfL9t-F4uKo1LRvNKfktFakzs1Frs1xfZ_Ui3pb4MbdZwfU

20181030_130158.jpg

 

 

Medalje e bronzë në "Destillata Awards" në Vjenë në vitin 2016, me "Raki Rrushi" dhe "Raki Dardhe". Në këtë kompeticion pjesëmarrës ishin mbi 3000 prodhues të pijeve alkoolike nga Austria dhe Evropa Qëndrore.

 

Medalie_Vleresimi-1.png
Destillata_Urkunde-1.png

 

 

Medalje e bronzë në "Destillata Awards" në Vjenë në vitin 2015, me Raki Rrushi të prodhuar në vitin 2013.Në këtë kompeticion pjesëmarrës ishin mbi 3000 prodhues të pijeve alkoolike nga Austria dhe Evropa Qëndrore.

 

bottom of page