top of page
 
Distileria

Distileria jonë gjindet në komunën e Istogut respektivisht  dy km nga qendra e qyteti, në fshatin Cerrcë.Ka një hapësirë prej 650m² e cila ndahet në tri pjesë, atë të hallës industriale, deposë dhe administratës.Ne posedojmë distilator modern të teknologjisë së fundit të ardhur nga Gjermania.

20201108_154007-01.jpeg
Plantacionet me pemë

Pemishtet tona gjinden në komunën e Istogut në pjesën veri-perëndimore të Kosovës në një lartësi mbidetare rreth 420m , e cila e bën regjionin ideal për kultivimin e frutave.Në plantacionet tona disa hektarëshe kultivohen disa lloje të frutave duke filluar nga molla, kumbulla, dardha, ftoni dhe rrushi i cili është në sasi më të vogël.Pemishtet tona janë nën mbikqyrje konstate vjetore nga një staf profesional i bujqërve, të cilët kujdesen që për përpunim të rakisë të sjellim frutat më të shëndoshë.

20200805_160846.jpg
20200821_161713 (1).jpg
20200224_112917.jpg
distileria-3.jpg
Foto (5).jpg
Foto (7).jpg
maj_3_edited.jpg
maj_6.jpg
maj_4.jpg
maj_2.jpg
maj_5.jpg
maj_10.jpg
fron7.jpg
maj_7.jpg
maj_12.jpg
maj_9.jpg
Untitled-4 copy.jpg
fron12.jpg
bottom of page