top of page

ONE është një produkt i ri i distilerisë tonë, me origjinë nga destilati i pastër i rrushit i ruajtur në barrelë të lisit francez dhe i kombinuar me karramel. 

ENJOY IT!!!!!

FRON ONE

€17,00Price
    bottom of page